Mit daglige morgenritual

Jeg begynder altid min dag med at kigge i min kalender og sende god energi til dagens aktiviteter. Jeg har vænnet mig til at aktivere min indre energi ved hjælp af kropsøvelser, visualiseringer, meditation og bøn.

Mit hjerte ser jeg som et brudekammer, hvor jeg kan søge min indre feminine kraft og forene den med min maskuline handlekraft. Jeg ved, at mit hjerte er meget følsomt. Det opfanger mange nuancer og signaler både fra den usynlige og den synlige verden. Jeg prøver at møde alle impulser fra omverdenen med en klar afgrænsning. Jeg gør mig umage for at mærke, hvad der er mit, og hvad der hører andre til. Mit hjerte er min indre healer, og det giver mig ofte fornemmelser og forudanelser. Jeg ved, at hvis jeg er træt eller ked af det, kan mine sansninger være præget af det. Så mine dage starter altid tidligt med et indre møde med mig selv, hvor jeg mærker min energi og trækker vejret gennem mit hjerte.

Jeg bruger altid bøn. Jeg sidder gerne foran mit alter og går ind i en meditativ fordybelse, hvor jeg beder Maria Magdalene om at vise mig, om der er noget særligt, jeg skal være opmærksom på.

Et andet fast morgenritual er at sende energi ud i verden, og til allersidst sender jeg lys til mine børn og børnebørn, min mand, hele familien og alt levende i verden. Det giver mig en følelse af fællesskab med alt liv. Jeg tror, det gør en forskel, hvis mange mennesker sender lys ud i verden.

Skriv til mig

Har du nogen spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte mig.